Termékek

Mosás és szárítás

Minden mosás alkalmával ruhaneműi tökéletes ápolásban és védelemben lesznek.

Válasszon az új Philco mosó- és számítógépjeink közül a higiénikusan tiszta, és akár vasalás nélküli ruhaneműkhöz. 

Válogatás a kategóriák közül
Mosógépek
Minden
Szűrők
Minden szűrő törlése
Energia osztály

Mélység (cm)
Töltet kapacitás (kg)
Fordulatszám (for./perc.)

Gőzprogram

Programok száma
Finom vászon program

Mosás folyamatának jelzése

Szélesség (cm)
Smart

Centrifugálás hatékonysági osztály

Mosás hatékonysága

Eredmények:
Rendezés:

Tökéletesen tiszta ruhaneműk vasalás nélkül

Most megtalálhatja a legjobb ápolást kedvenc darabjaidhoz. A gőz erejét, az innovatív technológiát és a hatékonyságot, teljesítményt és fogyasztást optimalizáló funkciókat az elegáns dizájn koronázza meg.

A Philco új generációjának mosó- és szárítógépjei nemcsak nagyobb kényelmet hoznak a mindennapi ruhaápolásba, hanem mindenekelőtt az innovatív technológiákat, amelyek biztosítják a foltok alapos eltávolítását, de a higiénikus tisztaságot is, és egyben gondoskodnak kedvenc darabjairól is. 

A Philco King gőzfunkciós dizájnsorozat egyforma kivitelben és azonos kapacitású mosó- és szárítógépeket kínál egymás mellé. Kisebb háztartásokba akár kombinált mosó- és szárítógép is elérhető.
AntiCrease-pračky-pračky

AntiCrease

A szárítási program végén az AntiCrease funkció következik, amikor a ruhaneműt 30 percig, rövid időközönként a dobban speciális technikával minimalizáljuk a gyűrődések keletkezését. 
Buben Crystal-pračky

Crystal dob

Különleges felületi szerkezetének, a tartó felépítésének és az ajtó belső üvegének kialakításának köszönhetően a Crystal dob jelentősen csökkenti a ruhanemű mechanikai sérülését és meghosszabbítja annak élettartamát.
Extra hygiena-pračky

Extra higiénia

A baktériumok, vírusok és allergének nehezen élnek túl száraz és meleg környezetben. A Philco King szárítók kiegészítő Higiénikus funkciója növeli a szárítási hőmérsékletet és megnöveli annak hosszát, ami biztosítja a ruha sterilitását.
Extra špinavé-pračky

Extra szennyezett

Az extra szennyeződés növeli a mosás hatékonyságát, ha enyhén, közepesen vagy különösen szennyezett ruhaneműt mos. A Philco King készülékek úgy igazítják a program paramétereit, hogy minden tökéletesen mosható legyen.
Invertor Motor-pračky

Inverteres motor

Inverteres motor technológiailag vezető szerepet tölt be a motortervezésben, amely gazdaságos és csendesebb működést jelent, hosszú élettartammal.
Množstevní automatika-pračky

Mennyiségi automatizálás

A mennyiségi automatizálásnak köszönhetően a mosógép a mosandó ruha mennyiségének és típusának megfelelően optimalizálja a víz- és áramfogyasztást, így nemcsak pénzt takarít meg, hanem a ruhaneműt is tökéletesen kimoshatja.
Můj program-pračky

Kedvenc program

Lehetővé teszi a leggyakrabban használt program állandó beállítását minden paraméterében a mosási hőmérséklettől a centrifugálási fordulatszámig, majd elmentheti Kedvenc programként.
SpaCare-pračky

SpaCare

A SpaCare funkciónak köszönhetően a gőz a főmosás előtt mélyen behatol az anyagba, és alaposan átitatja a foltokat. Ugyanakkor akár 99,9%-kal csökkenti az allergének és a baktériumok számát.
Tepelné čapadlo-pračky

Hő szivattyú

A hőszivattyú felhasználhatja a szárítás során keletkező hőt, és visszavezetheti a folyamatba, így a szárítás hatékonyabb és energiatakarékosabb.
Pračky King

Új generáció

Philco King gőzmosási funkcióval