Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia

"+3 év kiterjesztett garancia"

A PHILCO a törvény által előírt minőségi garancián felül plusz 3 évig ingyenes szerviz szolgáltatást kínál, mert hosszú távon ügyelünk a választékunkban található összes termék minőségére.

Tisztelt Ügyfelünk!,
Köszönjük, hogy vásárlásakor a Philco márkát választotta, és megtisztelt minket bizalmával.

Garantáljuk a Philco készülékek megbízhatóságát, ezért ügyfeleink részére +3 év kiterjesztett garanciát biztosítunk, mely a regisztrált felhasználóknak 3 év jótállás utáni szolgáltatást biztosít a kétéves törvényi jótállási idő lejárta után, ami összesen 5 év gond nélkül.
 
A kiterjesztett garancia igénybevételének feltétele az, hogy az Ön által megvásárolt terméket időben regisztrálja weboldalunkon. A megvásárolt készüléket a vásárlástól számított 14 napon belül szükséges regisztrálnia és elfogadni a regisztráció/promóció részvételi feltételeit.

A "+3 év kiterjesztett garancia" promóciónkat csak a MOSÁS, SZÁRÍTÁS, HŰTÉS, MOSOGATÁS és FŐZÉS termékkategóriákban szereplő szabadon álló és beépíthető háztartási gépekhez tudja igénybe venni, beleértve a szabadon álló mikrohullámú sütőket is. 

A promócióba más kis háztartási gép nem regisztrálható.

Kérjük figyelmesen olvassa a kiterjesztett garancia feltételeit, majd töltse ki a lenti űrlapot és készen is van. A promóció igénybevételének feltétele az időben történő regisztráció, legkésőbb a vásárlást követő 14 napon belül. Az űrlap kitöltésével és beküldésével Ön elfogadja a promóció feltételeit. Az Ön által megadott e-mail címre egy igazolást fogunk küldeni, amit gondosan meg kell őriznie, az esetleges garanciális igény igénybevételéhez a vásárlást követő 3., 4. és 5. évben.

Még egyszer köszönjük bizalmát!

A Philco csapata

Regisztrációs űrlapHOL TALÁLHATÓ A MODELLJELZÉS ÉS A GYÁRTÁSISZÁM ?

*A gyártásiszám/sorozatszám a készülék termékcímkéjén található (a sorozatszám, vagy SN felirat mellett). Kérjük, ne a termék csomagolásán található számokat írja fel! 
**Ha az árut fizikai üzletben vásárolja, adja meg az áru vásárlásának napját az adóbizonylaton. Ha az árut az e-shopban vásárolta, adja meg az áru átvételének dátumát (ha eltér az adóbizonylaton szereplő dátumtól). Ha az árut az eladótól eltérő szervezetnek kellett beszerelnie (pl. egyes elektromos és gázfőzőlapok), akkor adja meg az áru beszerelésének napját.
 

Hol találja a gyártási címkét a sorozatszámmal (S.N.) ?
 
Előltöltős mosógép – a mosógép hátulján
Felültöltős mosógép - a tisztítószűrő fedele alatt, vagy a mosógép hátulján 
Mosó-szárítógép - a készülék hátulján  
Szárítógép  - a készülék hátulján 
Hűtőszekrény (egyajtós, többajtós) – a hűtőszekrény belsejében a zöldségfiók mögött általában az oldalfalon
Fiókos fagyasztó - a fagyasztó belsejében az oldalfalon vagy a fagyasztó hátulján 
Fagyasztószekrény - a fagyasztó hátulja 
Borhűtő - a készülék hátulján 
Mosogatógép – a mosogatógép belsejében, általában a nyitott ajtó oldalsó szélén  
Mikrohullámú sütő – az ajtókereten vagy a mikrohullámú sütő hátulján 
Sütő  - a sütő belsejében, általában a nyitott ajtó oldalsó szélén, vagy a sütő hátulján
Főzőlap  (elektromos, gáz) – a főzőlap alján 
Páraelszívó – A páraelszívó belsejében, általában a burkolat belsejében a szénszűrők mögött 
Tűzhely – a tűzhely hátulján